Žena poginula u Vršcu

Izvor: RTS, 20.Maj.2014, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena poginula u Vršcu

Jedna žena je slučajno stradala, a dvojica muškaraca teško su povređena u obračunu dve grupe muškaraca u strogom centru Vršca.

Nakon što su upucani iz vatrenog oružja u kladionici u centru grada, dvojica napadnutih muškaraca pokušala su da sa mesta događaja pobegnu automobilom marke BMV i tom prilikom pregazili ženu, koja se tu slučajno zatekla, javlja dopisnik RTS-a.

Žena je preminula na licu mesta, a povređeni muškarci primljeni su u vršačku bolnicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Jedan je zadržan a drugi prebačen za Beograd.

Još uvek nema informacija koliko je osoba učestvovalo u vatrenom obračunu i ko je od dvojice muškaraca vozio autobobil. Očevici, tvrde da je nekoliko osoba privedeno.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jedna osoba poginula u sukobu dve grupe mladića u Vršcu

Izvor: Blic, 20.Maj.2014

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u sukobu dve grupe lokalnih mladića u Vršcu, potvrdio je danas samostalni policijski inspektor iz PU Pančevo Jovica Antonić...Do incidenta došlo u 15.30. Uviđaj je u toku...Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.