Izvor: Blic, 06.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena poginula, deca teško povređena

Žena poginula, deca teško povređena

BOR - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 16 sati dogodila na putu Zaječar-Bor kod raskrsnice za selo Zlot, kada se automobil marke 'golf 2' zaječarske registracije sudario sa šleperom iz Turske, poginula je Tanja Đorđević (27) iz sela Savinac.

Dva deteta, Anđela (5) i Mladen (3), koja su bila u vozilu, sa teškim telesnim povredama glave prebačena su u borsku bolnicu, gde se lekari bore za njihov život. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Policija koja je izašla na mesto nesreće pretpostavlja da je na putničkom automobilu blokirao točak, zbog čega je vozilo skrenulo na suprotnu stranu kolovoza i sudarilo se sa šleperom koji je išao iz suprotnog pravca. Ubrzo nakon nesreće na lice mesta izašla je policija, sanitetsko vozilo i kamion vatrogasne službe, koji su pokušali da nastradalu ženu izvuku iz vozila.

S. T.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.