Žena diplomate Konga i tri Srbina osuđeni za šverc cigareta

Izvor: Glas javnosti, 21.Jan.2012, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena diplomate Konga i tri Srbina osuđeni za šverc cigareta

TEMIŠVAR - Sud u Temišvaru osudio je suprugu bivšeg kongoanskog diplomate Ester Paskalin i trojicu Srba zbog šverca cigareta na višegodišnje zatvorske kazne.

Paskalin, žena Marka Marijusa Itela Elombole, bivšeg savetnika u Ambasadi Konga u Beogradu, osuđena je na tri i po godine zatvora, a njen vozač i još dvojica Srba na po četiri godine, navela je agencija AP.

Na presudu može biti uložena žalba.

Rumunsko tužilaštvo je i protiv Elombole podiglo optužnicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u odsustvu, zbog krijumčarenja cigareta iz Srbije u Rumuniju.

Rumunska policija je u junu 2011. godine u automobilu u kome se nalazila Ester Paskalin pronašla 1.800 boksova švercovanih cigareta.

Ona je na saslušanju rekla da joj je suprug rekao da se pridruži jednom Srbinu i da zajedno prebace cigarete u Rumuniju, za šta je trebalo da dobije 1.600 evra.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osuđeni zbog šverca cigareta

Izvor: RTS, 21.Jan.2012

Sud u Temišvaru osudio suprugu kongoanskog diplomate Ester Paskalin i trojicu Srba na višegodišnje zatvorske kazne...Ester Paskalin, čiji je muž diplomata Ambasade Konga u Beogradu, njenog vozača srpske nacionalnosti i još dvojicu Srba, sud u Temišvaru proglasio je krivim za šverc cigareta,...

Nastavak na RTS...

RU:Osuđeni Srbi i supruga diplomate

Izvor: B92, 21.Jan.2012

Temišvar -- Sud u Temišvaru osudio je suprugu bivšeg kongoanskog diplomate Elombole Ester Paskalin i trojicu Srba zbog šverca cigareta na višegodišnje zatvorske kazne...Paskalin, žena bivšeg savetnika u ambasadi Konga u Beogradu, osuđena je na tri i po godine zatvora, a njen vozač i još dvojica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.