Po Ganiću i iz Hrvatske

Izvor: RTV Pink, 08.Mar.2010, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po Ganiću i iz Hrvatske

Zelenika: Ganić odgovoran i za zločine nad Hrvatima . . . Udruženje hrvatskih logoraša iz BiH optužilo je ratnog člana Predsedništva BiH Ejupa Ganića da je odgovoran i za zločine koje je muslimanska armija BiH počinila nad Hrvatima u Srednjoj Bosni i u dolini Neretve tokom 1993. godine. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ganić ima diplomatski pasoš

Izvor: S media, 08.Mar.2010

Bivši ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić izjavio je danas da nije izdao diplomatski pasoš članu ratnog Predsedništva BiH Ejupu Ganiću. .."Siguran sam sto odsto da nisam potpisao diplomatski pasoš Ganiću. Jedino, ako to neko nije učinio u moje ime, a da to ne znam, odnosno,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.