Zbog rizika od strujnog udara, sa tržišta povučene sijalice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2021, 14:12

Zbog rizika od strujnog udara, sa tržišta povučene sijalice

Još tri proizvoda, reč je o ukrasnim sijalicama, ovih dana povučena su sa tržišta Srbije, a kako je navedeno na sajtu sistema za uzbunjivanje o nebezbednim proizvodima Ministarstva trgovine NEPRO, povučeni su zbog rizika od električnog udara.

Jedan od povučenih prozvoda je "Multi function rice Light 300" sa kontrolerom sa osam funkcija i 300 sijaličnih mesta, žute boje svetlosti sa sivim provodnicima koji je upakovan u pretežno plavu kartonsku kutiju.

Povučen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je i "Multi function led light hmn", koji predstavlja svetleći niz sa kontrolerom sa osam funkcija i 100 sijaličnih mesta u led tehnologiji, sa svetlošću bele i provodnicima crne boje.

Treći je "Digital Light Series Led LX-04", svetleći niz sa kontrolerom sa osam funkcija, 100 sijaličnih mesta u led tehnologiji, sa svetlošću bele i provodnicima sive boje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VAŽNO UPOZORENJE, ŽIVOTI U OPASNOSTI: Zbog rizika od strujnog udara povučene sijalice sa našeg tržišta

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021

Obaveštenje objavljeno na sajtu sistema za uzbunjivanje o nebezbednim proizvodima Ministarstva trgovine..Još tri proizvoda, a reč je o ukrasnim sijalicama, ovih dana povučena su sa tržišta Srbije. Kako je navedeno na sajtu sistema za uzbunjivanje o nebezbednim proizvodima Ministarstva trgovine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.