Izvor: B92, 22.Feb.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog napada prekid rada Komisije

Beograd -- Komisija za izdavanje dozvola za naftne derivate privremeno prestaje da radi dok se ne obezbede uslovi za bezbedan rad članova.

Povod za privremeno obustavljanje rada je sinoćnji fizički napad na člana te komisije Milivoja Antića, koji je istovremeno i savetnik u Ministarstvu rudarstva i energetike, koje je izdalo saopštenje o tome. Antića su sinoć ispred porodične kuće pretukla dvojica nepoznatih napadača.

Članovima Komisije za izdavanje dozvola, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako se dodaje u saopštenju Ministarstva, u poslednje vreme u više navrata upućivane su anonimne pretnje i na njih su nepoznati pojedinci vršili pritisak.

Ministarstvo rudarstva i energetike oštro osuđuje sinoćni fizički napad na Antića i očekuje da će počinioci tog napada biti otkriveni i izvedeni pred lice pravde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.