Zbog fotografije pala sa terase

Izvor: Vesti-online.com, 09.Sep.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog fotografije pala sa terase

Tinejdžerka K. M. (16) pala je sa terase na drugom spratu u Kraljevu dok se nameštala da je prijatelj snimi mobilnim telefonom. Nesreća se dogodila u Ulici heroja Maričića u Kraljevu tokom žurke koju je pravila grupa tinejdžera.

Kako izveštavaju mediji, K. M. (16) je izašla na terasu kako bi je prijatelj snimio na ogradi. U pokušaju da izvede samo njoj poznati akrobatski potez koji bi ostavio određeni dojam na snimku, prevrnula se preko ograde i uz vrisak samo nestala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz objektiva telefona.

Na video-snimku koji se proširio među kraljevačkim tinejdžerima vidi se da je devojka pokušala da se rukama zadrži za ogradu, ali nije uspela. Iako je pala na parkirani automobil, na sreću, samo se ugruvala i dobila par ogrebotina.

- Sreća u nesreći je da je pala na automobil, koji je sigurno ublažio pad. Bilo bi gore da je pala na trotoar. Ali bez obzira na to, ipak nije bila mala visina - rekao nam je jedan od komšija za medije.

Kako kažu u kraljevačkoj bolnici, devojka je odmah nakon pada hospitalizovana iako su u pitanju bile samo lakše povrede.

Devojčicu iz Kraljeva, srećom, želja da napravi dobru fotografiju nije koštala života. Međutim, mnogo je primera onih koji su stradali jer su na račun slikanja zanemarili nešto mnogo važnije, bezbednost. Podsetimo, pre četiri meseca dečaka od 17 godina udarila je struja na niškoj železničkoj stanici. On se popeo na vagon jer je želeo da napravi selfi kada ga je udarila struja od 25.000 volti.

I pre dve godine M. N. (18) iz Čačka je udarila struja iste jačine dok je pokušavao da na cisterni napravi selfi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.