Završena drama kod Niša: Vlasnik fabrike posle četiri sata pregovora sišao sa krova! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Okt.2014, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena drama kod Niša: Vlasnik fabrike posle četiri sata pregovora sišao sa krova! (FOTO)

- Morao sam ovako, nisam mogao da ugrozim tuđe živote, morao sam da ugrozim svoj - rekao je Zoran Cekić, vlasnik firme za proizvodnju nameštaja "Eurostil", novinarima pošto je sišao s krova. Njega je zbrinula Hitna pomoć

Zorana Cekića, vlasnika firme za proizvodnju nameštaja “Eurostil”, posle četiri sata policajci i radnici Hitne pomoći uspeli su da ga ubede da siđe s krova gde se popeo i polio benzinom u nameri da se zapali.

Foto: Tanjug/Dimitrije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Nikolić

Razlog ovog vida protesta je namera građevinske inspekcije da sruši proizvodnu halu jer je podignuta bez dozvole. Cekićev zastupnik navodi da je on podneo zahtev za legalizaciju i da regualcioni plan tog dela niške opštine ne postoji, a samim tim ni osnov za rušenje.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Na licu mesta se nalazilo se desetak policajca, vatrogasci i ekipe Hitne pomoći.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Gazda hteo da se zapali

Izvor: Večernje novosti, 13.Okt.2014

VLASNIK firme za proizvodnju nameštaja „Eurostil“ Zoran Cekić popeo se u ponedeljak na krov svoje fabrike, polio benzinom i zapretio da će da se zapali!? Nevakidašnje samoubistvo planirao je zbog pokušaja rušenja njegove nelegalizovane fabrike u Vrežini kod Niša, ali je posle četiri sata...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.