Zatraženi svi državni podaci o zločinu u Pandi

Izvor: Akter, 14.Dec.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatraženi svi državni podaci o zločinu u "Pandi"

Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je, pošto je sredinom prošlog meseca primilo spise predmeta u vezi sa zločinom u kafiću Panda u Peći, od više državnih organa i agencija sve podatke, informacije i dokumenta koje poseduju u vezi sa tim događajem, rekao je danas tužilac za organizovani criminal Miljko Radisavljević

Radisavljević je Tanjugu rekao da Tužilaštvo za orgaizovani kriminal planira da objedini sva saznanja kojima o tom zločinu raspolaže država >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u cilju definisanja daljeg istraživanja koje treba da dovede do otkrivanja učinilaca ovog zločina.

Tužilac za organizovani kriminal je precizirao da je 18. novembra Tužilaštvo za ratne zločine ustupilo na nadležnost tužilaštvu za organizovani kriminal spise tog predmeta, u vezi sa zločinom u kafiću "Panda" u Peći u kome su 14. decembra 1998. godine ubijena šestorica mladića srpske nacionalnosti, rekao je tužilac.

Od tragedije u Peći danas se navršava 17 godina od ubistva šestorice srpskih mladića u kafiću "Panda", starosti između 14 i 24 godine, a za taj zločin do danas niko nije odgovarao.

Mladići su ubijeni kada su dvojica maskiranih ubica upala u kafić i sa dva rafala ih izrešetali.

Ubijeni su Ivan Radović, Ivan Obradović, Zoran Stanojević, Svetislav Ristić, Dragan Trifović i Vukosav Gvozdenović.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Slučaj ubistva u Pandi preuzelo Tužilaštvo za organizovani kriminal

Izvor: RTS, 15.Dec.2015, 01:02

Tužilac za organizvoani kriminal Miljko Radisavljević rekao je da je to tužilaštvo zatražilo je, pošto je sredinom prošlog meseca primilo spise predmeta u vezi sa zločinom u kafiću Panda u Peći, od više državnih organa i agencija sve podatke, informacije i dokumenta koje poseduju u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.