Izvor: Blic, 11.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaseda za građevinskog investitora

NOVI SAD - Novosadska policija traga za dvojicom mladića starih oko 25 godina zbog sumnje da su u subotu uveče u pasažu zgrade u Šafarikovoj 35 teško ranili iz automatskog oružja Miću Nikolića (51) zvanog Sarma. Povređeni Nikolić je operisan u Kliničkom centru Novi Sad i van je životne opasnosti.

U klasičnoj sačekuši napadači su Nikolića pokosili rafalom iz automatskog oružja, pucajući u njega sa drugog sprata susedne zgrade u Šafarikovoj 33 dok je ispred garaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u dvorištu izlazio iz „mercedesa" novosadskih tablica 145-393. Kako nezvanično saznajemo, u tom momentu je sa Nikolićem bila još jedna osoba koja je ostala nepovređena. Motivi napada za sada nisu poznati, a u policiji razmatraju razne opcije, pošto je povređeni, osim kao investitor i vlasnik ugostiteljskog objekta, bio poznat istražnim organima. Pre šest godina je uhapšen zbog nedozvoljenog posedovanja oružja i narkotika, a pred sudom se našao i zbog sumnje da je pokušao da prikrije da je u njegovom kafiću „Blu lajn" 11. aprila 2005. godine Vinko Predojević (47), koji je ubijen u nerazjašnjenoj sačekuši 2006. u naselju Satelit, pokušao ubistvo Radeta Aščerića. Nikolić je, osim toga što je vlasnik kafića „Blu lajn", poznat i kao vlasnik zgrade u Šafarikovoj 35-37, gde je i sedište firme „Blu lajn NS gradnja", a trenuto je gradio četvorospratno stambeno-poslovnu zgradu preko puta mesta gde je ranjen.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.