Zaposleni u marketu u Rumi prisvojio više od dva miliona pazara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2021, 20:42

Zaposleni u marketu u Rumi prisvojio više od dva miliona pazara

Zaposleni u jednom marketu u Rumi uhapšen je zbog sumnje da je oštetio prodavnicu u kojoj je zaposlen prisvojivši više od dva miliona dinara pazara, saopštio je MUP.

Kako se navodi, pripadnici MUP-a, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su V. P. (39), odgovorno lice jednog marketa u Rumi, zbog sumnje da je zloupotrebio položaj odgovornog lica i na taj način prisvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2.185.179 dinara.

Kako se navodi, V.P. se tereti da je protivpravno prisvojio dnevne pazare od 12, 13. i 14. novembra ove godine i za pomenuti iznos oštetio prodavnicu u kojoj je bio zaposlen.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.