Zaplenjeno sedam kilograma droge u stanu i torbi

Izvor: Večernje novosti, 14.Nov.2018, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno sedam kilograma droge u stanu i torbi

Pretresima stanova, u Novom Sadu, koje koriste L. S. (35) i M. R. (26), policija je pronašla oko 5,5 kilograma marihuane, 1,3 kilograma hašiša... PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su oko sedam kilograma narkotika i uhapsili četiri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.Pročitajte još: VIŠE AKCIJA POLICIJE: Zbog imovinskih delikata od prevara >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << do krađa uhapšene 22 osobe Pretresima stanova, u Novom Sadu, koje koriste L. S. (35) i M. R. (26), policija je pronašla oko 5,5 kilograma marihuane, 1,3 kilograma hašiša, osam špriceva sa uljem kanabisa, četiri digitalne vagice, dve pakerice, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga. Prethodno je policija, u okolini Novog Sada, na ulici, u torbi J.P. (23) i u stanu S.R. (26) pronašla oko 160 grama marihuane, za koju sumnja da je kupljena od M. R. radi dalje preprodaje.Pročitajte još: KAMIONI PUNI MARIHUANE: U Pirotu optužnica za šverc skoro 300 kilograma droge Sumnja se, takođe, da je M. R. prodao oko 11 grama marihuane i dvadesetsedmogodišnjem Novosađaninu, u čijem je stanu policija pronašla ovu opojnu drogu. L. S, M. R, J. P, i S. R. privedeni su, uz krivičnu prijavu, na saslušanje višem javnom tužiocu, dok je protiv dvadesetsedmogodišnjeg mladića podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Policija zaplenila oko sedam kilograma droge

Izvor: NoviSad.com, 14.Nov.2018

Novosadska policija zaplenila je oko sedam kilograma narkotika i uhapsili četiri osobe, zbog postojanja sumnje da su proizvodili i prodavali opojne droge. Pretresima..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.