Zaplenjeno dva i po kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2021, 19:55

Zaplenjeno dva i po kilograma marihuane

Policija je zaplenila oko 2,5 kilograma marihuane i uhapsila D. Đ. (1993) i I. Đ. (1985) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom kuće u Leskovcu koju koriste osumnjičeni, policija je pronašla marihuanu upakovanu u četiri paketa.

Daljim radom, pretresom stana u Nišu koji koristi D. Đ. pronađena su dva pištolja, od toga jedan sa prigušivačem, pet metaka, 24.500 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << evra i vagica za precizno merenje.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava i zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšene dve osobe, zaplenjena droga i oružje FOTO

Izvor: B92, 03.Apr.2021

Policija je zaplenila oko 2,5 kilograma marihuane i uhapsila D. Ð. (28) i I. Ð. (36) iz Niša...Uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Pretresom kuće u Leskovcu koju koriste osumnjičeni, policija je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.