Zaplenjeno 1,5 kg heroina, uhapšena trojica

Izvor: S media, 18.Maj.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 1,5 kg heroina, uhapšena trojica

Čačanska kriminalistička policija presekla je sinoć jedan od kanala krijumčarenja narkotika i zaplenila oko 1,5 kilograma heroina.

Posle višemesečnog rada inspektora policija je zaplenila oko 1,5 kilograma heroina i time presekla jedan od kanala krijumčarenja narkotika.

Ovo je jedna od najvećih zaplena narkotika u poslednjih nekoliko godina.

Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i stavljanja u promet opojnih droga, policija je sinoć odredila pritvor protiv Dušana Stanića (34) i Predraga Milojevića (35) iz Užica, i protiv Aleksandra Markovića (29) iz Gornjeg Milanovca.

Sijera Leone: Zaplenjeno tri tone marihuane

Malezija: Zaplenili pola tone heroina

Italija: Zaplenjeno 600 miliona evra imovine!

Policija je prilikom pregleda osumnjičenih Stanića i Milojevića, kod Stanića pronašla i zaplenila još oko 160 grama praškaste materije nalik na heroin.

Oni su se sinoć oko 20,40 časova, putničkim motornim vozilom marke "reno", užičke registracije, zaustavili na magistralnom putu Čačak-Beograd, u mestu Prislonica, gde je izvršen i pregled ovih lica.

Posle zaplene, policija je oko ponoći, u Gornjem Milanovcu, po nalogu istražnog sudije Višeg suda u Čačku, izvršila pretres stana osumnjičenog Aleksandra Markovića, zbog sumnje da su Stanić i Milojević oduzeti heroin kupili kod Markovića, u nameri da ga prodaju na području Užica.

U iznajmljenom stanu Markovića pronađeno je oko 1,4 kilograma praškaste materije, nalik na heroin, i dve vage za precizno merenje narkotika.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Čačku.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.