Zaplenjena tona i po marihuane na Gradini

Izvor: RTS, 14.Sep.2019, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjena tona i po marihuane na Gradini

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su tonu i 480 kilograma marihuane i tom prilikom uhapsili D. P. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je na Graničnom prelazu Gradina u teretnom motornom vozilu kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla i zaplenila marihuanu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koja se nalazila u džakovima među stočnom hranom, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

Povodom otkrivanja tone i po marihuane na Graničnom prelazu Gradina, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je, da je reč o jednoj od najvećih zaplena koju je srpska policija imala u poslednjih desetak godina. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Gradini zaplenjena tona i po marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su tonu i 480 kilograma marihuane i tom prilikom uhapsili D. P. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Policija je na Graničnom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.