Zaplenjena droga u vozu Bar - Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2011, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjena droga u vozu Bar - Beograd

PODGORICA -

Crnogorska policija zaplenila je 21 kilogram droge skank u vozu koji je saobraćao na relaciji Bar-Beograd, saopšteno je danas iz policije.

Policija radi na pronalaženju osobe koja je krijumčarila drogu, pronađenu u noći između četvrtka i petka u vozu prilikom kontrole granične policije, na izlazu iz Crne Gore.

Sa zaplenom je upoznat viši državni tužilac u Bijelom Polju koji je naložio rasvetljavanje ovog slučaja, dodaje se u policijskom saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U vozu Bar-Beograd 21 kilogram skanka

Izvor: Mondo, 05.Dec.2011

Crnogorska policija zaplenila je 21 kilogram droge skank u vozu koji je saobraćao na relaciji Bar-Beograd, saopšteno je danas iz policije.

Nastavak na Mondo...

Zaplenjena droga u vozu Bar-Beograd

Izvor: S media, 05.Dec.2011

Crnogorska policija zaplenila je 21 kilogram droge skank u vozu koji je saobraćao na relaciji Bar-Beograd, saopšteno je danas iz policije...Vođa dilera se hvalio na Fejsbuku..Euleks u hotelima narko-bosova..Veljović: Uhapšena narko-banda!..Policija radi na pronalaženju osobe koja je krijumčarila...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.