Izvor: RTS, 19.Feb.2021, 13:06

Zaplenjen kilogradm i po kokaina, uhapšene dve osobe iz Beograda

Policija je zaplenila oko kilogram i po kokaina i uhapsila dve osobe iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Uhapšeni su V. J. (1983) i L. V. (1983) iz Beograda.
Policija je u stanu u Beogradu koji su koristili osumnjičeni, u sefu pronašla kokain spakovan u više paketa, digitalnu vagicu za precizno merenje, kao i smesu koja se koristi za povećanje mase kokaina.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjen kilogram i po kokaina u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, zaplenili su oko kilogram i po kokaina i uhapsili V. J. (1983) i L. V. (1983) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Policija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Vršcu uhapšen osumnjičeni za dilovanje narkotika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2021

D. B. (24) iz okoline Vršca uhapšen je pošto je u stanu kojem je boravio policija pronašla 314 grama amfetamina, oko 233 grama marihuane, vagicu za precizno merenje i opremu za pakovanje narkotika...Njemu se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Po...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.