Zaplena kokaina na graničnom prelazu Gradina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2020, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena kokaina na graničnom prelazu Gradina

Carinici na ulazu graničnog prelaza Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja 17 grama kokaina u specijalnim ampulama za koje je putnik tvrdio da su namenjene za ličnu upotrebu.

Droga je otkrivena oko dva časa posle ponoći kada je na prelaz pristigao automobil BMW nemačkih registracija kojim su putovala dva nemačka državljanina i jedna državljanka Bugarske.

Iako su putnici tvrdili da nemaju ništa da prijave, detaljnom kontrolom vozila utvrđeno je da 42-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nemački državljanin u džepu od jakne nosi kutiju cigareta ispunjenu ampulama kokaina.

Potom su carinici među njegovim stvarima u torbi, u džepu jednih pantalona, zatekli još dve kesice sa istim sadržajem.

Preciznim merenjem ustanovljeno je da se radi o ukupnoj količini od 17 grama kokaina, pa je navedeni državljanin Nemačke predat policiji u dalju nadležnost.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U paklici cigareta skrivao kokain

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2020

Pokušaj krijumčarenja 17 grama kokaina u specijalnim ampulama, sprečili su carinici na Graničnom prelazu Gradina, a 42-godišnjak kod kog je droga pronađena, predat je policiji u dalju nadležnost...Droga je otkrivena prilikom detaljne kontrole "bmw"-a nemačkih registracija, nakon što je troje...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.