Zaplena heroina i eksplozivnih materija u Boru

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2020, 14:32

Zaplena heroina i eksplozivnih materija u Boru

Policijski službenici policijske uprave u Boru zaplenili su u stanu P. S. (1980) u Boru praškastu supstancu nalik na opojnu drogu heroin kao i 18 flaša u kojima su bili benzin i nafta i jedan puščani metak Policijski službenici policijske uprave u Boru su izvršili pretres stana i drugih prostorija kod stanara P. S. (1980) i tom prilikom su pronašli praškastu supstancu braon boje nalik na opojnu drogu heroin ukupne težine 406 grama, mehaničku vagu za merenje i šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mobilnih telefona, a u suterenu ispod stepenica preko puta stana pronašliplastičnu gajbicu sa 18 flašau kojima su bili benzin i nafta i jedan puščani metak pancirno zapaljivi kalibra 7,62x39.Od strane nadležnog tužilaštva delo je kvalifikovano kao neovlašćenaproizvodnja i stavljane u promet opojnih droga iz čl.246.st.1.KZ, kao i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i ekspozivnih materija iz čl.348.st.2.KZ. Licu će nakon saslušanjau prisustvu advokata biti određenozadržavanje do 48 sati.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

POLICAJCI UPALI U STAN U BORU Ušli da uhapse osumnjičenog zbog opojnih droga, ispod STEPENICA IH DOČEKALO IZNENAĐENJE

Izvor: Kurir, 24.Maj.2020

Policijski službenici policijske uprave u Boru zaplenili su u stanu P. S. (40) u Boru praškastu supstancu nalik na opojnu drogu heroin kao i 18 flaša u kojima su bili benzin i nafta i jedan puščani metak.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.