Izvor: RTS, 24.Okt.2021, 12:25

Zaplena droge i oružja u Suvoj Reci i Prištini

U odvojenim akcijama u Suvoj Reci i Prištini, zaplenjena je veća količina marihuane i automatska puška "kalašnjikov". Jedna osoba je uhapšena, a druga je u bekstvu.
Policija je u okolini Suve Reke, posle operativnih podataka, pretresla kuću i prateće objekte osumnjičenog K. B.

Pronašla je tri kese sa više od deset kilograma marihuane, elektronsku vagu i ambalažu za pakovanje narkotika.
Iz policije saopštavaju da nadležne policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedinice vrše istražne radnje povodom ovog slučaja i rade na hapšenju osumnjičenog koji je trenutno u bekstvu.
Policija je sinoć u Prištini, rutinskom kontrolom vozila marke "mercedes" pronašla i zaplenila pušku "AK-47" i okvir sa 25 metaka.
Uhapšena je 42-godišnja osoba L. B, žitelj KiM, kome je posle ispitivanja određen pritvor. Protiv te osobe pokrenut je postupak za neovlašćeno posedovanje oružja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

VELIKA ZAPLENA NA KOSOVU: Pronađene veće količine marihuane i automatske puške

Izvor: Blic, 24.Okt.2021

U Suvoj Reci juče je otkrivena veća količina marihuane a kako se navodi u policijskom saopštenju, policija je posle operativnih podataka, pretresla kuću i prateće objekte osumnjičenog K. B. gde je pronašla tri kese sa više od deset kilograma marihuane, elektronsku vagu i ambalažu za pakovanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.