Zapaljeno još jedno vozilo Vijesti

Izvor: Glas javnosti, 28.Avg.2011, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljeno još jedno vozilo Vijesti

PODGORICA - Službeno vozilo podgoričkog dnevnika Vijesti zapaljeno je u naselju Stari Aerodrom, što je treći takav slučaj sa automobilima tog lista.

Jovović: Teroristički čin

Glavni i odgovorni urednik Vijesti Mihailo Jovović izjavio je da novi slučaj paljenja automobila tog dnevnog lista predstavlja suludi teroristički čin, koji je usmeren protiv medija. "Jasno je da ovi napadi nisu izolovani incident kako je to, posle prvog napada tvrdio direktor policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Veselin Veljović. Mislim da je reč o suludom terorističkom činu, koji je usmeren na medije", rekao je Jovović.

On je kazao da napadima možda doprinose intervjui bivšeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića, pošto nakon njegovih istupa u javnosti dolazi do ataka na imovinu Vijesti.

Iz Uprave policije Crne Gore je saopšteno da se u noći između petka i subote dogodio požar na vozilu marke "pežo" u vlasništvu lista Vijesti. Kako se navodi, uviđaj je u toku.

Dva službena vozila Vijesti zapaljena su 14. jula, dok je u podmetnutom požaru 23. jula stradao još jedan automobil tog podgoričkog dnevnika. Policija još nije pronašla počinioce tih dela.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.