Zapaljene prostorije GIG -a, MUP tvrdi da je gorela klupa

Izvor: Blic, 28.Avg.2011, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljene prostorije GIG -a, MUP tvrdi da je gorela klupa

Građanska inicijativa Goranaca (GIG) saopštila je da su noćas zapaljene njihove prostorije u Borči, dok je Tanjugu u Birou za informisanje MUP-a Srbije rečeno da je u tom naselju prethodne noći gorela samo klupa.

U Birou navode da je oko 23 sata Saša Mehmedović, inače, predsednik Izvršnog odbora GIG prijavio požar u svojoj zgradi, a da je, tek, izlaskom na teren utvrđeno da je gorela klupa na ulici.

GIG je saopštio da su u ulici Julie Delera broj 3 nepoznati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << počinioci noćas - u ranim jutarnjim satima zapalili prostorije gradskog odbora Građanske inicijative Goranaca.

U saopštenju se navodi da je to peti napad na Gorance od početka godine.

Predsednik GIG-a Orhan Dragaš je Tanjugu rekao da požar jeste prijavio Mehmedović, ali ne u svojoj, već u zgradi u kojoj se nalaze prostorije te stranke, koje su prošle noći gorele.

On tvrdi da su u požaru, koji su sanarili vatrogasci, izgoreli kompjuteri i šank, ali da materijalna šteta nije bitna, već motiv zbog kojih su prostoije zapaljene.

Dragaš je kazao da će GIG inistsirati na pronalaženju počinilaca.

Povezane vesti: Starica smrtno stradala u požaru kod Lebana

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.