Zapaljena kladionica u Beogradu, vlasnik traži više sigurnosnih kamera

Izvor: RTS, 25.Mar.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljena kladionica u Beogradu, vlasnik traži više sigurnosnih kamera

Kompanija "SKS365 Malta LTD" zatražila je od nadležnih organa da u najkraćem mogućem roku identifikuju napadače koji su u subotu uveče zapalili jednu od njenih kladionica na Vračaru u Beogradu, i tom prilikom pričinili ogromnu materijalnu štetu.
Ta kompanija, koja u Srbiji posluje kroz mrežu kladionica "Planetvin365", u saopštenju je zatražila od nadležnih organa da što pre budu rasvetljeni motivi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izvršenja tog krivičnog dela, a da se njegovi počinioci što pre privedu pravdi i adekvatno kazne.
"Mnogo više od materijalne štete, zabrinuti smo za bezbednost građana koji su se u tom trenutku nalazili na ulici u blizini tog objekta, kao i u svojim stanovima u okolnim stambenim zgradama", navode iz te kompanije.
Kako se ističe u saopštenju, zbog tog incidenta kompanija će inicirati formiranje Radne grupe čiji će posao biti da obezbedi bolju pokrivenost ovog dela grada kamerama i sigurnosnim sistemima koji će podići bezbednost svih sugrađana na Vračaru, a posebno dece.
"Uputićemo tu inicijativu svim nadležnim službama za pitanje bezbednosti građana, kao i opštinskim i gradskim vlastima", zaključuje se u saopštenju.
Kompanija "SKS365 Malta LTD" jedan je od najvećih priređivača igara na sreću u Evropskoj uniji i tehnološki lider u oblasti internet klađenja.
Kako se navodi u saopštenju, ta kompanija zapošljava više od hiljadu ljudi u Srbiji, od čega najveći broj mladih programera i inženjera.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Zabrinuti smo za bezbednost građana!" Zapaljena kladionica na Vračaru! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 25.Mar.2018

Kompanija SKS365 Malta LTD zatražila je danas od nadležnih organa da u najkraćem mogućem roku identifikuju napadače koji su u subotu uveče zapalili jedan od njenih prodajnih objekata na Vračaru u Beogradu, i tom prilikom pričinili ogromnu materijalnu štetu...Ta kompanija, koja u Srbiji posluje...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.