Zapalio se zbog sudske presude

Izvor: S media, 12.Dec.2011, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se zbog sudske presude

Radiša J. (55) iz smederevskog prigradskog naselja Radinac pokušao je danas u dvorištu porodične kuće da izvrši samoubistvo samospaljivanjem i sa opekotinama trećeg stepena prebačen je u bolnicu u Beogradu, potvrdio je Tanjugu portparol Policijske uprave Smederevo Saša Nikolić.

Smederevo: Podvodio preko supruge

Smederevo: Izgorelo više od sto ovaca! (FOTO)

Pretres povodom brutalnog ubistva

Po navodima portparola, a na osnovu uviđaja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koji su izvršili pripadnici PU Smederevo, meštanin sela Radinac je pokušao da izvrši samoubistvo zbog "izvršenja sudske presude da sruši ogradu kojom je zagradio prolaz prema komšiji".

Dok su se izvršitelji raspravljali sa sinom, Radiša J. je izašao iz kuće, polio se benzinom i zapalio.



Ukućani su pokušali da ugase vatru, pozvana je hitna pomoć, a Radiša J. je sa opekotinama trećeg stepena prebačen u Beograd.


(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Polio se benziom i zapalio zbog sudske odluke

Izvor: Blic, 12.Dec.2011

SMEDEREVO - Radiša J. (55) iz Radinca kod Smedereva polio se benzinom i zapalio kada su sudski izvršitelj u ponedeljak došli u njegovo dvorište sa nalogom za rušenje ograde kojom je, po oceni suda, bespravno onemogućavao prolaz komšiji. ..Dok su se izvršitelji raspravljali sa njegovim sinom,...

Nastavak na Blic...

Samospaljivanje zbog sudske presude

Izvor: Mondo, 12.Dec.2011

Radiša J. (55) iz smederevskog prigradskog naselja Radinac pokušao je danas u dvorištu porodične kuće da izvrši samoubistvo samospaljivanjem.

Nastavak na Mondo...

SPALIO SE SUDSKE PRESUDE

Izvor: Kurir, 12.Dec.2011

Radiša J. (55) iz smederevskog naselja Radinac pokušao je u dvorištu porodične kuće da izvrši samoubistvo samospaljivanjem i sa opekotinama trećeg stepena prebačen je u bolnicu u Beogradu..SMEDEREVO - Radiša J. (55) iz smederevskog prigradskog naselja Radinac pokušao je u dvorištu porodične...

Nastavak na Kurir...

Zapalio se zbog spora oko ograde

Izvor: Press, 12.Dec.2011

Radiša Jovanović (56) iz sela Radinac kod Smedereva zapalio se benzinom kako bi sprečio sudske izvršitelje da uklone ogradu kojom je onemogućio komšijama prolaz kroz svoje dvorište

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.