Izvor: RTS, 20.Jun.2021, 10:09

Zapalio muškarca ispred kuće u Dublju

Muškarac poprskan zapaljivom tečnošću, a potom izložen plamenu ispred njegove kuće u Dublju kod Bogatića. Povređeni je zbrinut u šabačkoj bolnici, a zbog zadobijenih opekotina u teškom je stanju.
Sinoć je u Dublju kod Bogatića, osoba rođena 1963. godine pozvala muškarca (1959) da izađe ispred kuće i, kako se sumnja, poprskala ga zapaljivom tečnošću, a nakon toga, otvorila plamen upaljačem ili šibicom.
Povređenog su čule komšije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i majka i pozvali su Hitnu pomoć. On je prebačen i zbrinut u šabačkoj bolnici. Zbog zadobijenih opekotina u teškom je stanju. Trenutno se nalazi u jedinici intenzivne nege.
Nije reč o maloletnom licu, kako su neki mediji objavili.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.