Zakopali penzionera u šupi, uhapšeni nakon višemesečne istrage

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2018, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakopali penzionera u šupi, uhapšeni nakon višemesečne istrage

Somborska policija uhapsila je B.L. (1986) i M.M.(1995) zbog sumnje da su počinili teško ubistvo iz koristoljublja.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni B.L. i M.M su penzionera Miodraga Bešića starog 67 godina ubili u njegovoj kući u Ulici Petra Drapšina u Crvenki. Oni su ga zatim odvezli u dvorište B.L. gde su ga polili krečom i zakopali u šupi. To se dogodilo u novembru prošle godine kada je prijavljen njegov nestanak. Intenzivnom praćenjem osumnjičenih, pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kriminalističke policije su ih uhapsili pre nego što su uklonili sve dokaze.

Saša Dmitrašinović kaže: " Mi smo već od početka imali saznanja da je ovde reč o ubistvu i zbog toga smo danonoćno radili na pronalasku tragova predmeta, odnosno o prikupljanju dokaza o učinjenom krivičnom delu."

Stanovnici Crvenke su još uvek u šoku, jer kažu da je stradali Bešić bio miran i povučen čovek koji je imao našu i nemačku penziju.

"Bio je gospodin čovek, pedantan. U kuću nisam ulazio nikada, ali kažu da je sve uređeno. U svakom odeljenju je imao papuče", kaže Novak Jovanović.

Policija je uhaopsila i DJ.S, zbog sumje da je imao saznanja o učinjenom krivičnom delu i da ga je prikrivao. Crvenčani pričaju da su se u dvorištu osumnjičenog gde je zakopan leš igrala deca, kao i da su u šupi gde je nađeno telo bile nabacane dečije igračke. Sva sreća da su uhvaćeni, kaže jedan penzioner, jer misli da bi nastavili to da rade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.