Zagorka Dolovac potpisala sporazum sa holandskim tužilaštvom

Izvor: Blic, 29.Maj.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorka Dolovac potpisala sporazum sa holandskim tužilaštvom

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac, potpisala je danas u Hagu memorandum o razumevanju sa predsednikom odbora generalnog tužilaštva Kraljevine Holandije, Geritom Van Der Burgom.

Na sastanku je istaknuto da RJT Srbije i holandsko tužilaštvo ostvaruju odlično, neposrednu i efikasnu saradnju, i da će se potpisivanjem memoranduma o saradnji ova saradnja i zajednička borba protiv organizovanog kriminala i drugih teških krivičnih dela još više unaprediti, radi jačanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vladavine prava i bezbednijeg života naših građana.

Republički javni tužilac sastala se u Hagu i sa predsednicom "Evrodžasta", MIšel Koniks, sa kojom je razgovarala o značaju saradnje RJT sa ovom pravosudnom mrežom, u vidu ubrzanja postupanja po međunarodnim zamolnicama i koordinacije istraga i osnivanja zajedničkih istražnih timov, kao najefikasnijeg oruđa u borbi protiv organizovanog kriminala i drugih oblika transnacionalnog kriminala.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAGORKA DOLOVAC: Potpisan memorandum o saradnji sa generalnim tužilaštvom Kraljevine Holandije

Izvor: Kurir, 29.Maj.2017

...Na sastanku u Holandiji istaknuto je da srpsko i holandsko republičko javno tužilaštvo ostvaruju odličnu, neposrednu i efikasnu saradnju..Potpisivanjem memoranduma, saradnja i zajednička borba protiv organizovanog kriminala i drugih teških krivičnih dela, još više će se unaprediti radi jačanja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.