Za vreme trke u Kraljevu poginuo vozač Vladimir Šekularac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2021, 16:07

Za vreme trke u Kraljevu poginuo vozač Vladimir Šekularac

U nesreći koja se danas dogodila za vreme druge trke nacionalnog šampionata u automobilizmu na kružnim stazama, koja je vožena na poznatom autodromu Beranovac, kod Kraljeva, tragično je nastradao vozač "juga" Vladimir Šekularac (38) iz Aleksandrovca, prenose mediji.

Kako se nezvanično saznaje, on je upravljajući svojim automobilom u okviru trke "klase 2" prebrzo ušao u jednu deonicu staze i nakon kasnog kočenja pri velikoj brzini snažno udario u odbojnik kraj staze, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prenose Novosti.

Trka je odmah prekinuta, a teško povređeni Šekularac je, nakon što su ga pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice izvukli iz smrskanog automobila, sanitetom hitno prevezen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu.

Uprkos velikim naporima lekara da ga reanimiraju i spasu mu život, vozač je ipak podlegao povredama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo vozač tokom trke u Kraljevu

Izvor: B92, 30.Maj.2021

Kraljevo -- U nesreći koja se danas dogodila za vreme trke šampionata u automobilizmu tragično je nastradao vozač Vladimir Šekularac iz Aleksandrovca...Druga trke nacionalnog šampionata u automobilizmu na kružnim stazama vožena je na poznatom autodromu Beranovac, kod Kraljeva...Kako se nezvanično...

Nastavak na B92...

Poginuo vozač na trci šampionata Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2021

KRALJEVO - Velika tragedija dogodila se u nedjelju na trci šampionata Srbije u Kraljevu u autobolizmu na kružnim stazama kad je jedan od vozača, Aleksandar Šekularac iz Aleksandrovca, star 38 godina poginuo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.