Za Poletarac u Odžacima 52 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021, 13:41

Za "Poletarac" u Odžacima 52 miliona dinara

Pokrajinska vlada će sa 52,4 miliona dinara finansirati izgradnju bloka B Predškolske ustanove „Poletarac” u Odžacima.

Ukupna vrednost investicije je 62,9 miliona dinara, od čega će Pokrajina obezbediti 52,4, a Opština Odžaci 10,5 miliona dinara.

Na današnjoj sednici Pokrajinska vlada donela je rešenje da se Opštini Bač usmeri 30 miliona dinara za postupak javne nabavke za radove na izgradnji kolektivne zgrade za socijalno stanovanje, u kojoj će biti smeštene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << porodice iz Bača čiji su domovi izgoreli u požaru u oktobru 2020. godine.

Za šesnaest porodica, koje su ostale bez krova nad glavom u požaru u naselju Ekonomija 1 u Baču, lokalna samouprava je obezbedila privremeni smeštaj. Kako bi se trajno rešilo njihovo stambeno pitanje, Opština je donela odluku da se izgradi zgrada za socijalni smeštaj, za šta je obezbeđena projektno-tehnička dokumentacija i građevinska dozvola.

Pokrajinska vlada je u novembru prošle godine već izdvojila gotovo dva miliona dinara za obezbeđivanje privremenog smeštaja za te porodice, u kojima je jedanaestoro dece, kao i za troškove struje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pokrajinska vlada najavila nove investicije u Odžacima i Baču

Izvor: Blic, 03.Mar.2021

Pokrajinska vlada će sa 52,4 miliona dinara finansirati izgradnju bloka B Predškolske ustanove "Poletarac" u Odžacima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.