ŽRTVA BEZUMNOG ZLOČINA: Ovog mladića je pešak brutalno ubio posle svađe na ulici!

Izvor: NaDlanu.com, 17.Feb.2015, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽRTVA BEZUMNOG ZLOČINA: Ovog mladića je pešak brutalno ubio posle svađe na ulici!

Žrtva stravičnog zločina u kojem je pešak ubio čoveka posle svađe na ulici je Stevan Katilović. Kako saznajemo, Katilović je radnik SBB-a.

Prema izjavama očevidaca, njega je napao za sada neidentifikovani muškarac, nakon svađe u saobraćaju u ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog u Batajnici.

- Vozač "dačije sandero" se isparkiravao i zamolio je pešaka da se malo pomeri pošto je uska ulica. Nastala je svađa, a pešak se toliko iznervirao da je izvadio mačetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Prerezao je nos vozaču i zatim ga ubo u preponu. Vozač je iskrvario na smrt - rekli su stanari okolnih zgrada.

Svedoci šokantnog zločina odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali bilo je prekasno.

Lekari su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt nesrećnog mladića.

Kako kažu u MUP Srbije, telo je pronađeno u Ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog, u beogradskom naselju Batajnica.

- Policija radi na rasvetljivanju slučaja - rečeno je u MUP.

Nadlanu / izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.