ZORAN SLAVI SLAVU U ZATVORU Otac i sin posetili muža ubijene pevačice

Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN SLAVI SLAVU U ZATVORU Otac i sin posetili muža ubijene pevačice

Zorana Marjanovića, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović u aprilu 2016. godine, posetili su danas otac Vladimir i sin Uroš, saznaje "Blic".

Kako saznajemo razlog današnje posete Zoranu jeste to što porodica Marjanović danas slavi slavu Đurđica, a otac i sin su mu tim povodom doneli i paket.

Podsećanja radi, Zoran se nalazi u pritvoru od 15. septembra ove godine zbog sumnje da je 2. aprila 2016. godine udarcima u glavu usmrtio svoju suprugu Jelenu Krsmanović, u kanalu kod nasipa u Crvenki.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STIGAO PAKET Zoran slavi slavu u zatvoru

Izvor: Press, 16.Nov.2017

Porodica Marjanović slavi krsnu slavu, a Vladimir i Miloš posetili su Zorana u zatvoru. . Zorana Marjanovića, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović u aprilu 2016. godine, posetili...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.