ZLOUPOTREBILI KREDITE FONDA ZA RAVOJ

Izvor: Kurir, 31.Okt.2011, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOUPOTREBILI KREDITE FONDA ZA RAVOJ

POŽAREVAC - Požarevačka policija saopštila je da je podnela krivične prijave protiv dve osobe zbog sumnje da su učestvovale u neosnovanom korišćenju kredita dobijenog od Fonda za razvoj od 2,5 miliona dinara.

Krivična prijava je podneta protiv Marjana Ž. (21) iz Šuvajića zbog sumnje da je izvršio krivično delo neosnovano dobijanje i korišćenje kredita.

Protiv Miodraga M. (41) iz Male Krsne krivična prijava je podneta zbog sumnje daje izvršio krivično delo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nedozvoljena trgovina, navodi se u saopštenju.

Policija sumnja da je Marjan Ž. vlasnik firme "Rollout" nakon dobijanja kredita od 2.5 miliona dinara, novac podigao i navodno kupio pet mašine i garnituru gedora od Miodraga M.

U nezavršenom lokalu te firme policija "nije pronašla nijednu navodno kupljenu mašinu", navodi policija, dodajući da je novac kojim su kupljene mašine isplaćen na ruke Miodragu, koji "ne poseduje preduzeće za ovu vrstu delatnosti".

Policija navodi da je "pronašla dve nezavršene garaže u sklopu porodične kuće, bez oznake firme i napisa koji bi ukazao da se tu nalazi preduzeće na čije ime je Marjan tražio i dobio kredit od države".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.