ZLOČIN KOD ČOKE Sin pomogao majci da ciglom ubije muža

Izvor: Blic, 09.Maj.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOČIN KOD ČOKE Sin pomogao majci da ciglom ubije muža

Majka i sin, Eržebet Milićev (34) iz Kikinde i Berland Baluška (18) iz Bečeja, zajedno su počinili stravično ubistvo.

Eržebet i Berland, njen sin iz prvog braka, osumnjičeni su da su tupim predmetom, najverovatnije ciglom, usmrtili Roberta Kurinu (43) iz Subotice, koji je sa Eržebet živeo u vanbračnoj zajednici, a ona ga je nedavno napustila.

Robertovo telo pronađeno je u noći između subote i nedelje kraj zemljanog puta u severnobanatskom selu Ostojićevo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kod Čoke, ispred kuće broj 68 u Savskoj ulici.

Prema policijskom saopštenju, Eržebet i Berland su Robertu tupim predmetom naneli teške telesne povrede od kojih je preminuo na licu mesta. Nezvanično, ubistvo je počinjeno ciglom i moguće je još nekim čvrstim predmetom. Za nesrećnog čoveka kobne su bile povrede po glavi.

Kako se juče na licu mesta moglo saznati, zločinu je prethodila svađa nevenčanih supružnika nakon što je Eržebet napustila Roberta i došla u Ostojićevo kod svoje majke Herte, sa kojom je živeo i Berland.

U Savskoj ulici, na periferiji sela, juče ujutru niko od komšija nije mogao da opiše šta se događalo prethodne noći. Tamaš Česko i njegov brat Norbert kažu da su prethodne večeri bili u Adi i da su se kasno vratili kući, tako da ništa nisu ni čuli ni videli. Sa Eržebet i njenim sinom su se samo pozdravljali na ulici, ali bliže kontakte nisu imali, objašnjava Tamaš.

Katalin Jakša, koja živi u Savskoj ulici, takođe nije primetila ništa neobično.

- Nisam čula šta se noćas dešavalo u našoj maloj ulici, gde živim od rođenja. Poznavala sam Eržikinu majku Hertu, ali nismo se družile. Ona se ovde doselila pre oko godinu dana. Ne mogu da verujem da se ovako nešto moglo desiti - govori zaprepašćena Katalin.

Kosta Rajić video se sa Berlandom Baluškom u subotu uveče:

- Družio sam se sa njim, u subotu uveče smo zajedno otišli u Čoku. Ja sam se ubrzo vratio auto-stopom, jer imam kod kuće dve ćerkice i suprugu, a za Berlanda ne znam dokle je ostao. Pominjao je da očuh Robert dolazi iz Subotice, da ih napada i da im preti. Kako mi je govorio, bio je spreman da mu se suprotstavi ako ponovo dođe. Međutim, nisam mogao ni da pretpostavim da će doći do ovako nečega.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.