ŽENU UBIO AUTOBUS U CENTRU BEOGRADA!

Izvor: Kurir, 13.Maj.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENU UBIO AUTOBUS U CENTRU BEOGRADA!

BEOGRAD - Žena od oko 45 godina poginula je juče u 14 sati u Nemanjinoj ulici u centru Beograda kad je na nju naleteo gradski autobus na liniji 78.

Prema prvim informacijama, do tragedije je došlo zbog neopreznosti nepoznate žene, pošto je pokušala da pređe ulicu van pešačkog prelaza. Bez problema prešla je više od pola ulice kada je ugledala saobraćajca kako maše signalnom palicom i požuruje automobile u levoj traci prema ulici Kneza Miloša.

Žena je, kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pretpostavlja, pomislila da saobraćajac maše njoj, uplašila se i potrčala nazad preko ulice ka okretnici autobusa na Savskom trgu. U tom trenutku na nju je naleteo autobus.

Od siline udara žena je preletela nekoliko metara, a njena torba puna starog hleba ostala je pod autobusom. Žena je još davala znake života dok je ležala na mestu na koje je i pala, ali je izdahnula pre dolaska Hitne pomoći. Lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

Putnici autobusa bili su šokirani onim što se desilo.

- Trgla me je zvonjava tramvaja koji je išao uporedo sa nama - priča jedan od putnika autobusa broj 78. - Na semaforu je bilo zeleno za nas i mislim da šofer nije mogao ništa da uradi kada se ispred autobusa iznenada stvorila žena. Čuli smo tup udarac, autobus je naglo zakočio, a kada su se otvorila vrata i kada smo izašli, dočekao nas je jeziv prizor.

Vozač autobusa M. M. zanemeo je od šoka. Nije mogao da veruje šta se desilo i samo se hvatao za glavu.

Povređen motociklista

Gotovo u isto vreme kada se dogodila tragedija u Nemanjinoj, jedna osoba povređena je u sudaru dva vozila i motocikla u ulici Kneza Miloša kod broja 2. Kako saznajemo, Tatjana V. (40), vozač džipa "suzuki vitala", iz zasad nepoznatih razloga, udarila je u motocikl koji se kretao ispred nje. Motor se od siline udara zakucao u vozilo ispred sebe, inače službeni automobil švedske ambasade. Tom prilikom povređen je motociklista Dejan Ć. (32), koji je kolima Hitne pomoći prevezen na VMA.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.