ŽENA KOJA JE STRADALA U UDESU DOŽIVELA VIŠE TRAGEDIJA: Elvira koja je noćas poginula u udesu u požarima ostala bez troje dece!

Izvor: Večernje novosti, 29.Sep.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENA KOJA JE STRADALA U UDESU DOŽIVELA VIŠE TRAGEDIJA: Elvira koja je noćas poginula u udesu u požarima ostala bez troje dece!

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Tornjošu kod Sente kako “Novosti” saznaju, na licu mesta poginuli su vozač Jožef Kovač (52) i Elvira Kolompar ( 33), oboje iz Sente U teškoj saobraćajnoj nesreći u Tornjošu kod Sente kako “Novosti” saznaju, na licu mesta poginuli su vozač Jožef Kovač (52) i Elvira Kolompar ( 33), oboje iz Sente, dok je treći putnik u automobilu Miodrag Jovanović (24) iz Bogaraša kod Sente, zadobio lakše telesne povrede.Automobilom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << marke “pasat”, nemačkih registarskih oznaka, upravljao je Jožef Kovač, Elvira Kolompar je u trenutku nesreće sedela na zadnjem sedištu, dok je povređeni Jovanović bio na mestu suvozača.PROČITAJTE JOŠ - AUTO SLETEO SA PUTA: Udario u banderu, dvoje mrtvihDo nesreće je došlo kada je putničko vozilo , iz zasad neutvrđenih razloga, sletelo s kolovoza i udarilo najpre u saobraćajni znak, a onda u betonski stub bandere. Prema pisanju medija, Elvira je u izgubila decu u dva požara.PROČITAJTE JOŠ - TRAGEDIJA U SENTI: Plamen sveće progutao dete (FOTO) Naime, u novembru 2018. godine, u požaru koji je izbio u trošnoj kući u Senti, stradala je osmogodišnja Emina, dok su njena dva brata i sestra teško povređeni. U sličnom požaru koji se desio pre 13 godina u baraci u Senti, Elvira je već izgubila dvoje dece. Sredinom januara 2006. stradale su Anabela (3) i devetomesečna Natalija.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ŽIVOT ISPUNJEN TRAGEDIJAMA U dva požara Elvira je izgubila TRI ĆERKE, SINA I SUPRUGA, danas je poginula i njena deca su sada u hraniteljskoj porodici

Izvor: Blic, 29.Sep.2019

Žena koja je noćas poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći u Tornjošu kod Sente, Elvira Kolompar (33), doživela je strašne tragedije. U dva požara koja su se odigrala u razmaku od 13 godina izgubila je četvoro dece i supruga, a sada su njena preživela deca data na brigu hraniteljskoj porodici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.