Izvor: Blic, 26.Mar.2024, 16:09

ZBOG OVOGA JE VOZAČ KOJEM SE SUDILO ZA SMRT ŽELJKA OSLOBOĐEN Sudija obrazložio presudu: Uviđaj loš, nema snimaka sa kamera, a evo šta je sve bilo sporno

Sudija Mirko Drašković, predsednik sudskog veća koje je danas oslobodilo Miodraga Perića (39) iz Šainovca krivične odgovornosti za težak udes u kojem je je 28. decembra 2021. godine oko 22.30 časova nastradao pešak Željko Ristić, istakao je da u toku postupka tužilaštvo nije dokazalo da je okrivljeni počinio krivična dela koja mu se optužnicom stavljaju na teret. On je rekao da je ovaj predmet bio jedan od onih koji se javljaju u praksi vrlo retko ili gotovo nikad. Sudija je objasnio zbog čega je sudsko veće donelo oslobađajuću presudu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.