ZATVORENICI DOBIJAJU INFORMATORE O PRAVIMA I OBAVEZAMA

Izvor: Kurir, 08.Dec.2010, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATVORENICI DOBIJAJU INFORMATORE O PRAVIMA I OBAVEZAMA

BEOGRAD- Zatvorenicima u Srbiji biće podeljen štampani materijal preko kojeg će moći da se informišu o pravima i obavezama tokom izvršenja zatvorske kazne, najavljeno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Preko tih informatora, čiju će distribuciju Uprava za izvršenje krivičnih sankcija započeti sutra u Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici, osuđenici će moći da se informišu i lakše upoznaju sa načinom života i rada u zatvorima.

Taj projekat započet je na preporuku Saveta Evrope, a Uprava ga je realizovala u saradnji sa Misijom OEBS-a u Srbiji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zatvorenici dobijaju informatore o pravima i obavezama

Izvor: Glas javnosti, 09.Dec.2010, 07:12

BEOGRAD- Zatvorenicima u Srbiji biće podeljen štampani materijal preko kojeg će moći da se informišu o pravima i obavezama tokom izvršenja zatvorske kazne, najavljeno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija...Preko tih informatora, čiju će distribuciju Uprava za izvršenje krivičnih sankcija...

Nastavak na Glas javnosti...

Zatvorenici dobili informatore o pravima i obavezama

Izvor: Blic, 09.Dec.2010

U KPZ u Sremskoj Mitrovici od danas distribuirani Informatori u kojim su predstavljena prava i obaveze zatvorenika. To će zatvorenicima omogućiti da se na neposredan način informišu o načinu života i rada u zatvoru, ali i kome mogu da se žale ukoliko smatraju da su njihova prava ugrožena...Ovi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.