Izvor: Blic, 26.Feb.2024, 15:00

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK UBISTVA MMA borca na Dorćolu: Ubili ga za 30 sekundi, nakon zločina ODŠTETALI kao da se NIŠTA NIJE DESILO!

Stefan Savić (23), srpski reprezentativac i MMA borac, brutalno je ubijen u noći između subote i nedelje na Dorćolu, a potraga za njegovim ubicama iako su identifikovane, i dalje traje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mediji: Ubistvo MMA borca koriste za obračun sa tužiteljkom koja je podržala „ProGlas“

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Feb.2024, 13:42

Fotografija tužiteljke Milene Božović iz beogradskog Višeg javnog tužilaštva, jedne od potpisnica građanske incijative „ProGlas“, osvanula je juče u pojedinim režimskim medijima uz navode i optužbe da je u noći između subote i nedelje, kada je bila dežurna, odbila da izađe na uviđaj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.