ZAPREŽNA KOLA MI UBILA SINA!

Izvor: Kurir, 19.Nov.2011, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPREŽNA KOLA MI UBILA SINA!

NOVI BEČEJ - Iz seče drva u smrt! Denis Radu (13) iz Novog Bečeja poginuo je u četvrtak posle podne, kad se konjska zaprega puna granja i drva prevrnula i prignječila ga. Od težine povreda nesrećni dečak je ostao mrtav na licu mesta.

NOVI BEČEJ - Iz seče drva u smrt!

Denis Radu (13) iz Novog Bečeja poginuo je u četvrtak posle podne, kad se konjska zaprega puna granja i drva prevrnula i prignječila ga. Od težine povreda nesrećni dečak je ostao mrtav na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << licu mesta.

Tragedija se dogodila kad su Denis, njegov sedmogodišnji rođak David i komšija Saša S. (35) zapregom krenuli niz nasip. Saša S. dao je Denisu da upravlja konjima. Kad je opterećena zaprega proklizala, dečak nije uspeo da spreči da se prevrne na nizbrdici.

- Zaprega mi ubila sina. Zašto je Saša baš u tom trenutku sišao sa nje i dao uzde Denisu? Ne mogu to da razumem. Bilo mi je užasno kad sam otišao na mesto nesreće i video telo svog mrtvog sina - neutešno je ponavljao otac nastradalog dečaka Jovan (46).

Ispred kapije trošne kuće porodice Radu juče su se okupili rodbina, prijatelji i komšije da s porodicom stradalog dečaka podele tugu i dočekaju pogrebno vozilo s njegovim telom iz Novog Sada.

- Kad se špediter zaleteo, Saša je pokušao otpozadi da ga zadrži rukama, ali nije bilo šansi da spreči nesreću. Ne znam da li je Denis probao da iskoči kad je shvatio da neće moći da zaustavi konje - s mukom je pričao nesrećni otac.

Saša S. uhapšen je juče zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv opšte sigurnosti zbog kojeg je stradao maloletni Denis.

Majka: Umesto proslave rođendana - sahrana

- Jao meni, nema više mog Denisa. Umesto da se spremamo da mu 29. novembra proslavimo četrnaesti rođendan, sahranićemo ga. Bio je umiljato, vredno i poslušno dete. Mamina maza. Zašto su mi te uzeli, Denise, Denise... - gorko plačući, dozivala je sina neutešna majka Sonja, a s njom su plakali Denisova starija braća Zoran, Laza i Darko i sestra Gordana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.