ZAPLENJENO ORUŽJE

Izvor: Kurir, 24.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPLENJENO ORUŽJE

PRIŠTINA - Kosovska policijska služba zaplenila je preksinoć nekoliko revolvera i municiju na putu Lipljan-Prizren, saopštio je danas portparol KPS Veton Eljšani.

Oko 20.00 u operaciji policije nađeno je 15 revolvera kalibra 6.35 i više od 50 metaka ovog kalibra. Oružje je zaplenjeno tokom kontrole putničkog vozila "golf", na putu između Lipljana i Prizrena, rekao je Eljšani. Posle toga, jedinice KPS su kontrolisale i kuće osumnjičenih u Lipljanu, gde su našli još jedan revolver, jednu lovačku pušku i metke. Kosovska policijska služba je navela da postoji sumnja da je oružje bilo namenjeno albanskom tržištu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.