Izvor: RTS, 01.Avg.2023, 08:20

Илон Маск морао да уклони светлећи "X" лого због жалби комшија

Велики светлећи "X" лого скинут је са крова зграде у Сан Франциску, где је однедавно означавао седиште компаније америчког милијардера Илона Маска, раније познате као "Твитер", након жалби комшија да сувише светли.
Градском одељењу за грађевинарство >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Сан Франциску током викенда су пријављене 24 жалбе након што је велики светлећи "X" лого у петак подигнут на кров седишта компаније која се до пре недељу дана звала "Твитер".

Комшије из околних зграда су се жалиле на превише јако и наметљиво светло, због чега је лого јутрос уклоњен.
Илон Маск ће морати да платити казну због недозвољене светлеће инсталације иако је његова компанија саопштила да је уклањање било добровољно.

Маск је купио "Твитер" у октобру прошле године за 44 милијарде долара, а прошле седмице променио је назив платформе у "X".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.