Izvor: Politika, 20.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulevići u Specijalnoj bolnici

Čačak – Slavoljupka Vulević (53) i njena deca, studenti Aleksandar (25) i Bojana (22), upućeni su juče po podne iz Čačka u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beograd, na psihijatrijsko posmatranje i veštačenje. Pre toga, sudija Okružnog suda u Čačku, Branislav Stanić, doneo je rešenje o sprovođenju istrage i odredio im jednomesečni pritvor pošto su sve troje kao saizvršioci okrivljeni za ubistvo Slavoljupkinog sestrića, Miloja Radišića (19), počinjeno prošlog utorka u >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << kući Vulevića, u čačanskom naselju Atenica.

– Institutu za sudsku medicinu u Beogradu naloženo je da obavi toksikološke analize i veštačenje DNK na odeći okrivljenih i žrtve, nožu i drugim predmetima koji se mogu dovesti u vezu sa delom. Na osnovu toga, i drugih dokaza, u toku istrage biće razjašnjeno ko je direktni izvršilac ubistva i kakva je bila uloga ostalih – saopštio je Stanić.

Nema tragova koji bi, eventualno, ukazivali na religioznu pozadinu nedela u kome je mladić usmrćen udarcem nožem u oko. Vulevići su preksinoć saslušani u Okružnom sudu i sve troje se brane ćutanjem. Aleksandar je odbijao da uzima hranu pa je posle saslušanja prebačen u gradsku bolnicu u Čačku, gde je kao uhapšenik bio pod nadzorom policije, ali su zbog ukupnog čudnovatog ponašanja sve troje prosleđeni u Specijalnu zatvorsku bolnicu u glavnom gradu.

[objavljeno: ]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.