Izvor: Blic, 21.Okt.2016, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujanović očekuje fer suđenje osumnjičenima za terorizam

Predsednik crnogorske države Filip Vujanović rekao je da očekuje da će pravosudni organi obezbediti fer suđenje osobama koje su osumnjičene za stvaranje kriminalne organizacije za terorizam u pokušaju.

On je rekao da se nada da će se na suđenju otkriti činjenice za koje, prema rečima glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, postoje dokazi.

"Ja sam siguran da će pravosudni organi tom predmetu dati puni priroritet, da će se ažurno tretirati u daljem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << postupku, da će se dati, što je specijalni tužilac rekao, najšira mogućnost i sva prava dobrani i da ćemo u fer suđenju doći do utvrđenja činjenica za koje je specijalni tužilac rekao da su potkrepljeni jasnim dokazima", kazao je Vujanović.

On je za RTCG rekao da želi da iskaže poštovanje Katniću, koji je pokazao punu posvećenost poslu i potrebi da Crna Gora bude stabilna država, i da se sačuvaju životi građana.

"I koji je očigledno najneposrednije rukovodio celom akcijom uz maksimalni angažman svih službi bezbednosti, od policije do ANB-a", rekao je Vujanović.

S druge strane, DF je ranije danas održao hitnu sednicu Predsedništva sa koje je saopštio da Katnić podnese ostavku ili da bude hitno smenjen i procesuiran zbog izjava da je hapšenje grupe terorista uoči izbora u Crnoj Gori sprečeno krvoproliće.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujanović očekuje fer suđenje osumnjičenima za terorizam

Izvor: B92, 21.Okt.2016

Podgorica -- Očekujem da će pravosudni organi u Crnoj Gori obezbediti fer suđenje osobama koje su osumnjičene za stvaranje kriminalne organizacije za terorizam u pokušaju...To je izjavio predsednik crnogorske države Filip Vujanović...On je rekao da se nada da će se na suđenju otkriti činjenice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.