Vučević i Popović o izgradnji nove Palate pravde u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021, 13:11

Vučević i Popović o izgradnji nove Palate pravde u Novom Sadu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ministarka pravde Maja Popović, razgovarali su danas pored ostalog o izgradnji nove Palate pravde u Novom Sadu a radi poboljšanja uslova rada svih zaposlenih u sudskoj zgradi suda, koja je sada u Sutjeskoj ulici.

Izgradnja novosadske Palate pravde planirana je na uglu ulica Maksima Gorkog i Stražilovske, saopšteno je iz Vučevićevog kabineta.

Tom prilikom on je pozdravio napore ministarke pravde što, kako se navodi, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ime Vlade Srbije sprovodi nepokolebljivu borbu protiv korupcije i kriminala.

U razgovoru sa Popović, Vučević se osvrnuo i na prošlogodišnje poboljšavanje uslova za rad Odeljenja za suzbijanje korupcije,kada je završena rekonstrukcija prostorija u Višem sudu i Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, uz pomoć kompanije "Srbijagas“.

Oni su razgovarali i o planovima resornog ministarstva kada je reč o širenju kadrovskog plana vezanog za teritoriju pojedinih opština u Vojvodini, kao i o proširenju mreže sudova.

Ministarka je naglasila i da je pre mesec dana imala sastanak u Novom Sadu sa predsednicom Osnovnog suda u tom gradu Tamarom Radović sa kojom je razgovarala o unapređenju rada Osnovnog suda u Novom Sadu putem rešavanja logističkih i kadrovskih pitanja.

Gradonačelnik Vučević je ministarki Popović poželeo uspešan rad i da nastavi, zajedno sa svojim kolegama iz ministarstva, da čuva pravni poredak Republike Srbije.

Popović danas boravi u poseti Novom Sadu, gde će se pored predstavnika lokalne samouprave, sastati i sa lokalnim pravosudnim organima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević se sastao sa ministarkom pravde: Pozdravljam njenu nepokolebljivu borbu protiv korupcije i kriminala

Izvor: Blic, 03.Mar.2021

Gradonačenik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa ministarkom pravde Majom Popović danas u Gradskoj kući u Novom Sadu, gde je pozdravio njene napore u borbi protiv korupcije i kriminala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.