Vršac: Teretna vozila smetaju Tehnološkom parku

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vršac: Teretna vozila smetaju Tehnološkom parku

Direktori kompanija "FormaPharm Engineering Group" i "Lamp East" podneli su zahtev Odeljenju za komunalne i stambene poslove Opštinske uprave Opštine Vršac da se hitno reaguje na problem velikog broja teretnih vozila koja saobraćajnice u Tehnološkom parku koriste za parking.

Kako piše u zahtevu, kamioni, većinom iz inostranstva, svakodnevno se parkiraju u Tehnološkom parku, umesto na uređenom parkingu za teretna vozila. Vozači tih kamiona koriste vodu iz hidranta za lične potrebe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bacaju smeće, ponašaju se nehigijenski i onemogućavaju svakodnevne delatnosti pomenutih kompanija.

Odeljenje je napravilo nacrt Rešenja, kojim bi se, kada bude usvojeno, zabranio saobraćaj teretnim vozilima u Tehnološkom parku, osim za vozila koja obavljaju utovar ili istovar robe u privrednim subjektima u TP i vozila koja vrše komunalno održavanje. Takođe, kada Rešenje bude donešeno, zabraniće se zaustavljanje i parkiranje teretnih vozila u ulici Beogradski put, obostrano, na delu od Pavliškog puta levo do ulaza u poslovni prostor "Viator & Vektor Logistika".

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.