Vrčinac ipak nije skočio s mosta

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2010, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrčinac ipak nije skočio s mosta

Policija je danas sprečila predsednika Udruženja građana "Složno za Vrčin" Radeta Kneževića da skoči u Savu sa Brankovog mosta u Beogradu. Knežević je sa Brankovog mosta odveden kolima Hitne pomoći. On je od podneva pretio da će da skoči u Savu ukoliko gradonačlenik Dragan Đilas ne dođe da razgovara sa njim.

Knežević je jednom nogom prešao preko ograde i preti da će skočiti ukoliko mu se približi neko od prisutnih policajaca ili bilo ko drugi, osim gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Đilasa.

Knežević je odlučio da skoči u Savu, kako je ranije najavio, u znak protesta zbog sudske odluke kojom se nalaže uklanjanje asfalta u dužini od 600 metara u ulici Stevana Sremca u Vrčinu, a čije troškove Knežević mora da plati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.