Izvor: RTS, 28.Feb.2021, 11:53

Vozio pod dejstvom opijata i bez vozačke dozvole

Policija na Starom gradu zaustavila je tridesetpetogodišnjeg muškarca koji je upravljao vozilom pod dejstvom opijata, a ustanovljeno je i da nema vozačku dozvolu.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, zaustavili su kasno sinoć dva vozača koji su vozili, kako je droga testom utvrđeno, pod dejstvom narkotika, a jedan od njih i bez vozačke dozvole.
Policija je na Starom gradu zaustavila tridesetpetogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << muškarca koji je upravljao vozilom pod dejstvom opijata, a ustanovljeno je i da nema vozačku dozvolu, saopštio je MUP.
Takođe, na Paliluli je zaustavljen dvadesetdevetogodišnji muškarac za koga je utvrđeno da je upravljao vozilom pod dejstvom benzodiazepina.
Njima je određeno zadržavanje u službenim prostorijama i protiv njih biće podnete prekršajne prijave.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MUP: Dvojica privedena zbog vožnje pod dejstvom narkotika

Izvor: N1 televizija, 28.Feb.2021

Saobraćajna policija zaustavila je kasno sinoć u Beogradu dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom narkotika, a jedan od njih i bez vozačke dozvole.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.