Izvor: RTS, 01.Jul.2022, 12:18

Vozio pod dejstvom droge i udario u policijsko vozilo u Beogradu, povređen policajac

Muškarac star 41 godinu oglušio se o naređenje policije da se zaustavi i, u nameri da pobegne, automobilom udario u policijsko vozilo. Droga test bio pozitivan, a u njegovom stanu pronađeno sedam kesica heroina. Jedan policajac je povređen.
Pripadnici MUP-a u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, saopšteno je iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << policije.
Kako se navodi, osumnjičeni je juče na teritoriji Voždovca, oglušivši se o naređenje patrole da se zaustavi, u nameri da pobegne, automobilom marke "BMV" udario u policijsko vozilo i tako povredio jednog policijskog službenika.
Nakon toga, droga testom je utvrđeno da je 41-godišnji muškarac upravljao pod dejstvom opijata, zbog čega je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podneta i odgovarajuća prekršajna prijava.
Policija je potom u Rakovici, pretresom stana osumnjičenog, pronašla manju količinu heroina spakovanog u sedam kesica.
Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA NA VOŽDOVCU: Drogirani vozač pokušao da pobegne patroli, pa udario u policijsko vozilo - ima povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022

Muškarac star 41 godinu oglušio se o naređenje policije da se zaustavi i, u nameri da pobegne, automobilom udario u policijsko vozilo. Droga test bio pozitivan, a u njegovom stanu pronađeno sedam kesica heroina. Jedan policajac je povređen...Pripadnici MUP-a u Beogradu podneće krivičnu prijavu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.