Izvor: RTS, 08.Feb.2021, 12:19

Vozio 197 kilometara na čas na putu gde je ograničenje 80

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije su tokom prethodne noći u Beogradu zaustavili četiri vozača zbog prekoračenja brzine, prisustva alkohola ili droge u organizmu.
Saobraćajna policija je presretačem na auto-putu u smeru ka Šidu, u Novom Beogradu, zaustavila dvadesetosmogodišnjeg vozača "alfa romea" koji se kretao brzinom od 197,5 kilometara na sat gde je ograničenje brzine 80 kilometara na sat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Zbog nasilničke vožnje, vozač je zadržan u policijskoj stanici.
Dvadesttrogodišnjem vozaču "alfe" koji je zaustavljen na Vračaru, izmereno je 2,07 promila alkohola u organizmu. On je doveden u policijsku stanicu gde mu je određeno zadržavanje.
Na području Palilule, policijski službenici su zaustavili dvadesettrogodišnjeg vozača "seata" kod koga je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kanabis i amfetamin.
Takođe, na Paliluli je kod tridesetdvogodišnjeg muškarca, koji je upravljao "fordom" bez vozačke dozvole, policija testiranjem ustanovila prisustvo kanabisa, a pretresom lica je pronašla četiri kesice sa materijom za koju se sumnja da je marihuana.
Oba vozača su dovedena i zadržana u policiji. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAO DA SU ISPALI IZ VICA! DROGIRANI, PIJANI I BAHATI VOZAČI DIVLJALI PO BEOGRADU: Policija imala pune ruke posla

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2021

Dvadesttrogodišnjem vozaču "alfe" koji je zaustavljen na Vračaru, izmereno je 2,07 promila alkohola u organizmu...Pripadnici Uprave saobraćajne policije su tokom prethodne noći u Beogradu zaustavili četiri vozača zbog prekoračenja brzine, prisustva alkohola ili droge u organizmu...DANAS DAN...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zaustavljena četiri vozača, vozili pod uticajem narkotika i alkohola

Izvor: JUGpress.com, 08.Feb.2021

LESKOVAC-LEBANE-VLASOTINCE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, Vlasotincu i Lebanu, prilikom pojačane saobraćajne kontrole, tokom vikenda, zaustavili su četvoricu vozača, od kojih su dvojica vozila pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a dvojica u stanju teške alkoholisanosti,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.