Izvor: B92, 20.Dec.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozilo MUP-a u akciji izazvalo udes, pet osoba povređeno

Beograd -- Dve osobe su povređene teže a tri lakše kada je policijsko vozilo na Novom Beogradu usled nepažnje udarilo u putnički automobil koji je potom naleteo na vozilo "Parking servisa", saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. Do nezgode je došlo u petak oko 23 sata, na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Vladimira Popovića, a teže su povređeni bračni par Zoran i Gordana Đorđević, koji su se nalazili u putničkom vozilu "opel astra", navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << MUP-a Srbije. Tri policajca u policijskom "pežou bokseru" povređeni su lakše.

Do udesa je došlo nakon pucnjave u Ulici Arsenija Čarnojevića, kod broja 17a, pri čemu je na autobuskoj stanici povređen prolaznik Vladimir Petrović (44) iz Beograda. Na lice mesta je upućena policijska patrola, koja je prilikom dolaska izazvala udes.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.